Evenimentul Zilei > Monden > Jean-Paul Belmondo e NOSTALGIC. La 82 de ani, Bebel vrea din nou pe platourile de FILMARE | FOTO şi VIDEO
Jean-Paul Belmondo e NOSTALGIC. La 82 de ani, Bebel vrea din nou pe platourile de FILMARE | FOTO şi VIDEO

Jean-Paul Belmondo e NOSTALGIC. La 82 de ani, Bebel vrea din nou pe platourile de FILMARE | FOTO şi VIDEO

Actorul francez Jean-Paul Belmondo a revenit asupra deciziei anterioare de a pune capăt îndelungatei sale cariere şi a afirmat că nu ar refuza o ofertă de a reveni pe platourile de filmare, scrie "Le Soir".

"Dacă mi se propune un film, am să răspund prezent", a declarat el într-un interviu pentru "Le Parisien", după ce, în februarie, el a afirmat că vrea doar să profite de viaţă, relatează Agerpres.

 


"Am muncit mult. Seara şi dimineaţa. Aşa am reuşit. Am debutat în teatru cu zece ani înainte de a face cinema. Nu-mi vindeam prea scump pielea la început. Acum mă odihnesc. Nu mă voi întoarce la film sau teatru. Nu, nu, nu. Profit de viaţă", explicase el, în luna februarie, la microfonul RTL France.

Se pare însă că legendarul star alintat "Bebel" a revenit însă asupra acestei hotărâri. "Mi-ar plăcea să mai joc", susţine el în prezent.


Labirint de peste 5.000 de ani, descoperit în apropierea unui oraș antic | FOTO

 În anul 2001, el a suferit un accident cerebral foarte grav, dar asigură că, de trei ani, se simte mai bine.

"Boala a fost îngrozitoare. Doctorul îmi spusese că nu voi mai putea vorbi niciodată. Dar iată că vorbesc. Oamenii de pe stradă sunt cu adevărat foarte drăguţi cu mine, mai mult decât mi-aş fi imaginat. Mă întreabă ce mai fac", a povestit el.

Rememorând "anii obsesiei", când nu se gândea decât la problemele lui de sănătate, şi trebuia să-şi caute mereu cuvintele, el mărturiseşte că a fost ajutat să iasă din impas de tatăl său, sculptorul Paul Belmondo, chiar "dacă nu mai era aici". El spunea totdeauna că "Necazurile trebuie învinse", a rememorat, plin de emoţie, octogenarul cineast.

Jean-Paul Belmondo este una dintre cele mai mari vedete internaţionale ale filmului francez din toate timpurile şi multă vreme a fost campion incontestabil al box-office-ului din ţara sa, alături de Alain Delon şi Louis de Funes. Intensa lui carieră de actor şi producător de film şi teatru se întinde pe mai bine de cinci decenii.


Nu tot ce este vechi este şi valoros. Fotografii de epocă ce îţi dau fiori | GALERIE FOTO

Fotografii de epocă bizare Fotografii de epocă bizare Fotografii de epocă bizare Fotografii de epocă bizare Fotografii de epocă bizareCum arată o noapte de patrulare cu polițiștii ruși la datorie | GALERIE FOTO

O noapte de patrulare cu polițiștii ruși O noapte de patrulare cu polițiștii ruși O noapte de patrulare cu polițiștii ruși O noapte de patrulare cu polițiștii ruși O noapte de patrulare cu polițiștii ruși 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: