Evenimentul Zilei > Actualitate > Clanurile interlope din Moldova i-au i-au jurat război lui Jador după conflictul cu Alex Zănoagă
Clanurile interlope din Moldova i-au i-au jurat război lui Jador după conflictul cu Alex Zănoagă

Clanurile interlope din Moldova i-au i-au jurat război lui Jador după conflictul cu Alex Zănoagă

În celebrul show de la Kanal D, „Puterea dragostei”, atmosfera s-a încins după ce cuvinte grele au fost aruncate în cadrul emisiunii. Alex Zănoagă și fratele lui, George, au lansat mai multe amenințări la adresa lui Jador. Tot scandalul a pornit din cauza geloziei, Zănoagă nu suportă să-l vadă pe Jador în preajma iubitei sale, Simina.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în vacanța de Paște pe care concurenții emisiunii  „Puterea dragostei” au petrecut-o în țară. Fiindcă în Istanbul cei doi protagoniști nu au avut ocazia să se înfrunte, au mutat tot scandalul în Bacău, acasă la Jador. 

Pentru că artistul nu a ținut cont de „avertizările” fraților Zănoagă, cei doi ar fi hotărât să-i facă o vizită, neanunțată, la casa părintească. Lucrurile se pare că au ajuns atât de departe încât George Zănoagă, cunoscut în lumea Capitalei cu un trecut destul de tumultuos, ar fi apelat la un vestit clan de interlopi, clanul Duma, pentru a-l „liniști” pe cântăreț.  Deși, la prima vedere, George pare un băiat destul de liniștit, acesta nu a fost tomai un băiat cuminte. Din câte se pare, luptătorul MMA, fostă ispită la ”Insula iubirii”, de la Antena 1, la rândul său, are câteva dosare la activ, din cauza comportamentului deloc „prietenos”, informează cancan.ro. 

Atunci când Jador s-a trezit, la propriu, luat pe sus, îngrijorat fiind pentru viața mamei lui, care se afla în casă când s-a întâmplat incidentul, a făcut pace cu rivalul său. Dar acest lucru nu ar urma să dureze prea mult timp, pentru că artistul ar fi luat, la rândul lui, legătura cu „oameni grei” din Capitală, cărora le-a cântat la diferite evenimente, pentru a-l scoate din această încurcătură.

Pentru că Jador este un artist apreciat, cunoștințele lui au lansat un „anunț” prin care căutau o persoană dispusă să se ducă până în Istanbul, acolo unde se filmează emisiunea, pentru a-l „liniști” puțin pe Zănoagă Jr.

La începutul emisiunii, Simina și Jador au avut o relație, dar care nu a durat foarte mult. Nu s-ar fi despărțit într-un mod prea frumos, iar de aici au pornit tot felul de discuții. După despărțirea de cântăreț, bruneta s-a hotărât să-i dea o șansă lui Alex. Însă surpriza mare a fost atunci când, eliminat fiind din emisiune, Jador a reintrat în casă, cu ajutorul voturilor. Foarte gelos pe tachinările dintre cei doi, Alex l-a tot avertizat, se pare, pe artist, care și-a văzut în continuare de treabă și a luat aceste lucruri ca pe o joacă.

George Zănoagă are de ceva timp un vlog în care discută cu fanii săi pe diferite teme. Doar că în ultimul vlog, pe care l-a făcut alături de fratele său Alex, acesta a insistat să-i șifoneze imaginea lui Jador în fața lumii.

„Jador, cum este afară, nu este în emisiune. Nu are nicio treabă. La televizor, Jador joacă un rol. Jador mă atacă pentru că vrea să iasă cât mai mult în evidență. El nu o iubește pe Simina”, a spus Alexandru.

 „Jador este în emisiune și are cântări, datorită lui Alex. Dacă Alexandru nu era cu Simina, el nu mai intra niciodată în casă. Dacă Alexandru nu era cu Simina, nu mai putea să aibă atâtea concerte”, a completat fratele lui George. 

La „Puterea dragostei”, tensiunea crește la cote maxime, iar Simina se pare că pune și mai multe paie pe foc. La un moment dat, în emisiune se discută despre o posibilă sarcină a Siminei, dar  totul a fost doar un scenariu. Ea ar fi vrut să-l testeze pe Jador și să vadă dacă el poate ține sau nu un secret. Iar Jador ar fi lansat informațiile pe Internet.

„Jador: Nici părinții tăi nu au o părere bună despre tine. Despre ce vorbim?
Zănoagă: De-acum încolo să nu te mai prind că vorbești cu ăsta!
Simina: De unde știi tu? Vorbești tu cumva cu părinții mei? Abia aștept să nu mai fi favorit și să zbori!
Jador: Cum să zbor?
Simina: Așa cum ai venit!

Mantea: Of! Jador, Simina, Alex, ce-aveți de împărțit?
Simina: Sunt însărcinată! Eu doar lui i-am spus. Ca test, să văd dacă spune cuiva sau nu.
Jador: Cred că s-a discutat despre asta!
Mantea: Cred că visezi! Singurul care știa de o posibilă sarcină a Siminei erai tu, Jador, mamă!”

Sursa foto: Viva.ro