Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă pe străzile din Chitila. Mobilizare de forțe pentru înmormântarea lui Aly Sadoveanu
Alertă pe străzile din Chitila. Mobilizare de forțe pentru înmormântarea lui Aly Sadoveanu

Alertă pe străzile din Chitila. Mobilizare de forțe pentru înmormântarea lui Aly Sadoveanu

Jandarmii și polițiștii au fost mobilizați în număr mare, pe străzile din Chitila, pentru înmormântarea liderului interlop Aly Sadoveanu. Autoritățile iau măsuri pentru a evita orice potențial conflict.

Mobilizare de forțe pentru înmormântarea lui Aly Sadoveanu.

Un număr mare de polițiști și jandarmi au fost relocați în orașul Chitila, în contextul înmormântării lui Aurel Trandafir, zis și Aly Sadoveanu. Liderul interlop din clanul Sadoveanu a fost împușcat în Statele Unite. El va fi înmormântat în orașul natal, Chitila, joi, 11 martie.

În acest context, autoritățile se așteaptă ca un număr foarte mare de persoane să participe la înmormântare, așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri asemenea. Drept urmare, la Chitila au fost scoase pe străzi un număr mare de trupe din Jandarmerie și polițiști. Aceștia veghează ca situația să nu degenereze, acțiunea fiind coordonată de IPJ Iflov.

Mobilizare de forțe pentru înmormântarea lui Aly Sadoveanu

Pe străzile din Chitila patrulează, în permanență polițiști însoțiți de jandarmi, iar intrările în oraș sunt supravegheate de jandarmi. În plus, forțe suplimentare sunt pregătite să intervină rapid, în cazul în care apar conflicte nedorite, iar situația degenerează.

Forțele de ordine vor rămâne pe străzi până la finalul înmormântării, pe 11 martie.

Trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu a fost adus în țară, luni seară, cu un avion. Pentru că la priveghi și-ar fi anunțat prezența un număr ridicat de persoane, șefii IPJ Ilfov au decis să întărească securitatea în zonă.

Moartea lui Aly Sadoveanu

Aurel Trandafir, cunoscut ca Aly Sadoveanu, a fost ucis într-o dispută în Statele Unite. Practic a fost o execuție în stil mafiot, în zona Los Angeles, în plină zi. Sadoveanu a fost împușcat cu cel puțin un glonț. A fost transportat la spital, dar a murit din cauza rănilor.

Când a fost ucis, Aly Sadoveanu era căutat de autoritățile române pentru tâlhărie. Acesta fugise în America după ce a primit o condamnare la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare.

Suspect pentru moartea sa ar fi un alt interlop, Florin Răducanu, în vârstă de 37 de ani. Cei doi erau parteneri de afaceri și se pare că s-au certat din cauza unei datorii foarte mari pe care o avea Aly Sadoveanu.

După crimă, Florin Răducanu ar fi fugit cu o mașină, pe care a abandonat-o ulterior.

În prezent, suspectul este căutat de autoritățile din California. Poliția din Anaheim, California, a emis un mandat de arestare pe numele lui Florin Răducanu. În cazul acestuia cauțiunea a fost fixată la un milion de dolari.