Evenimentul Zilei > Social > Jandarmeria face angajări. Care sunt condițiile și unde te poți înscrie
Jandarmeria face angajări. Care sunt condițiile și unde te poți înscrie

Jandarmeria face angajări. Care sunt condițiile și unde te poți înscrie

Starea de alertă a creat locuri de muncă în anumite domenii, unde este nevoie de personal. Este și cazul Jandarmeriei.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul din cadrul  Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” din Târgu Mureș informează că, în perioada 19 octombrie – 8 noiembrie, gruparea de jandarmi selecționează în vederea încadrării pe perioada stării de alertă, personal recrutat din sursă externă, care îndeplinește criteriile legale pentru ocuparea fără concurs a 33 de posturi vacante de subofițer operativ principal.

,,Recrutarea în vederea încadrării directe sau rechemare are drept scop identificarea și atragerea persoanelor care îndeplinesc condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea posturilor vacante, altele decât cele care au calitatea de cadru militar/polițist”, se menționează în buletinul informativ.

Și în Neamț se fac angajări

Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț organizează selecție pentru încadrarea temporară, fără concurs a 11 posturi de execuție vacante de subofițer, pe o durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Pentru a participa la procedura de selecție, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea posturilor vacante. Nu se admit derogări de la niciuna dintre condițiile de participare prevăzute în anunțurile publicate la adresa: http://www.jandarmerianeamt.ro/category/cariera/angajari-din-sursa-externa/.

Candidații care solicită înscrierea la selecție vor transmite dosarul de recrutare, în format electronic (scanat, în format pdf, într-un singur e-mail), până la data de 08.11.2020 ora 12.00, la adresa de e-mail :

  • selectie.det1@jandarmerianeamt.ro – pentru posturile vacante din cadrul structurii Detașamentul 1 Jandarmi Mobil,
  • selectie.det3@jandarmerianeamt.ro – pentru posturile vacante din cadrul structurii Detașamentul 3 Jandarmi Bicaz,
  • selectie.det4@jandarmerianeamt.ro – pentru posturile vacante din cadrul structurii Detașamentul 4 Jandarmi Roman,
  • selectie.det5@jandarmerianeamt.ro – pentru posturile vacante din cadrul structurii Detașamentul 5 Jandarmi Târgu-Neamț – Postul de Jandarmi Stațiune Balneoclimaterică Bălțătești.

În cazul în care dimensiunea atașamentelor depășește 15 MB vor fi transmise mai multe e-mailuri succesive, numerotate crescător.

Candidații care îndeplinesc condițiile de participare și ale căror dosare de recrutare sunt complete și corect întocmite, vor fi planificați la interviu. Interviul se va desfășura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, conform graficului activităților, în baza planificării ce va fi afișată pe site-ul unității. Interviul va fi înregistrat audio-video.

Candidații selecționați trebuie să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic. Aptitudinea se constată de structurile de specialitate ale M.A.I., printr-o examinare medicală și evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu.

Candidații selecționați vor fi încadrați pentru o perioadă determinată, ce nu poate depăși 30 zile de la data încetării stării de alertă, iar la expirarea termenului pentru care au fost încadrați vor fi trecuți în rezervă de drept.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: