Coșmar la metrou. Bătaie între huligani și jandarmi. Călătorii au fugit disperați. VIDEO

Coșmar la metrou. Bătaie între huligani și jandarmi. Călătorii au fugit disperați. VIDEO

Scene de coșmar la metroul bucureștean. Călătorii fugeau care încotro și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele dintre huliganii galeriilor echipelor de fotbal Steaua și Dinamo.

 

 

Grupurile de suporteri s-au amenințat online, și-au adus injurii și și-au dat întâlnire la stația de metrou Ștefan cel Mare pentru a se confrunta. Aproximativ 100 de suporteri steliști îi așteptau pe rivalii de la Dinamo la gura de metrou Stefan cel Mare.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști.

În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu fortele de ordine”, anunță Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Jandarmii, anunțați de o eventuală ciocnire între huligani s-au interpus, scotându-i din metrou pe suporterii steliști. În haosul creat au existat violente, amenințări ale forțelor de ordine. În confruntare au fost răniți și doi jandarmi.

Pe unele imagini apărute în spațiul virtual se poate observa cum mai mulţi jandarmi au făcut semne ca metroul să fie oprit. Mai mulți călători au fugit din calea violenței, suporterii fiind scoşi cu forţa şi culcați pe peron.

Asupra așa-zișilor suporteri s-au găsit arme albe, cuțite, fumigene și bastoane.

 

 

https://www.facebook.com/watch/?v=711886189398502

Dinamo 2 şi CSA Steaua sunt adversare în etapa a patra din Liga 3. Meciul se joacă, vineri, 2 octombrie, de la ora 15:00 .

În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea luării măsurilor legale. În prezent se fac verificări inclusiv sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj.

Între gruparea Sud Steaua și fanii lui Dinamo există o veche rivalitate. În ultimii ani cele două grupări au avut mai multe ciocniri violente, încheiate cu morți, răniți și rețineri.

Cel ma sângeros conflict între cele două grupari a avut loc în august 2016, când un suporter dinamovist a fost ucis pe străzile din Titan, după un meci între FCSB și Dinamo meci disputat pe Arena Națională.