Poliţiştii Secției nr 1 Poliție Rurală Arad au surprins în flagrant, noaptea trecută în jurul orei 2.30, în zona parcării de pe autostrada A1 la km. 530, pe sensul de mers Arad – Timișoara, trei persoane care sustrăgeau aproximativ 200 de litri de motorină, din rezervorul unui autotren aflat în parcare.

”Deoarece la somarea verbală a poliţiştilor, cei trei au încercat să fugă şi chiar să oprească acțiunea polițiștilor, s-a executat foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare. Întrucât aceştia au încercat să fugă cu un autoturism, poliţiştii au executat mai multe focuri de armă, unul din cei trei fiind rănit superficial la picior”, explică Ovidiu Liber, ofițerul de presă al Poliției Arad.
În final, au fost prinşi şi identificaţi Alin A., Claudiu B. şi Cătălin B., toţi din judeţul Timiș. Persoana rănită la picior a fost transportată la Spitalul Județean Arad pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ulterior a fost condusă la sediul IPJ Arad pentru continuarea cercetărilor.