Abia după ce a descoperit că îi lipsesc banii, femeia a anunțat Poliția, scrie portalul monitoruldegalati.ro. 

"Bătrâna a sesizat poliţiştii despre faptul că vineri, 10 mai 2019, în jurul prânzului, a primit în locuinţă o persoană necunoscută care i-a făcut o ofertă de produse din partea unui hipermarket, iar în timp ce discuta cu aceasta, o altă persoană a pătruns în casă şi i-a sustras suma de 10.550 lei'', sună comunicatul celor de la Inspectoratul Județean Brăila.
Atât supermarketurile, și nu numai din acest oraș, ci și din alte localități, cât și Poliția, au atras atenția de mai multe ori, de-a lungul timpului, că asemenea practici, de prezentare a unor produse promoționale ale unor produse nu au labază inițiativa magazinelor. 

Ca atare, autoritățile fac din nou apel la populație cu privire la riscul oamenilor de a cădea în plasa unor asemenea escroci. 

Tâlharii vizează în special persoanele în vârstă, care mai sunt și singure, și care uneori fie sunt atrase de momeala unor prețuri mici, fie nu sunt atente și pot fi ușor păcălite. 

Un caz oarecum similar s-a petrecut în București, în cartierul Giulești, unde un bătrân a fost sunat la ușă de un individ care i-a arătat un bilet la loto, așa-zis câștigător. 

În fapt, biletul fusese modificat grosolan, cu pixul, ca să apară numele unui automobil, drept premiu. Bătrânul a fost convins că biletul e câștigător și a fost de acord să plătească pentru acea bucată de hârtie câteva sute de lei bune.

Neavând ochelarii la el, omul n-a văzut pe moment că totul era o imensă escrocherie. 

 

Te-ar putea interesa și: