Mai exact, hoții au ajuns la terminalul din Aeroportul Internațional Viracopos îmbrăcați în costume asemănătoare cu cele ale angajaților aeroportului. Ei au mers pe pistă folosind o camionetă pe care au lipit logo-ul companiei care asigură securitatea aeroportului, potrivit informațiilor  DW.

Jaf ca-n filme…

Din primele informații, hoţi înarmaţi au pătruns într-un avion cargo al companiei aeriene Lufthansa aflat pe aeroportul Viracopos, în statul brazilian Sao Paulo, şi au fugit cu 5 milioane de dolari cash, a informat luni presa locală citând surse din cadrul poliţiei.

 

Avionul prădat plecase de pe aeroportul Guarulhos și făcea o escală la Viracopos, de unde urma să decoleze spre Zurich. Cinci dintre hoți ar fi amenințat pe pistă mai mulți agenți de securitate ai aeroportului, înainte să se facă nevăzuți cu banii, potrivit Digi 24. Nimeni nu a fost rănit în incident.

Unde ar fi trebuit să ajungă banii?

 

Site-ul de ştiri Globo a informat că banii ar fi trebuit să ajungă la Zurich, în Elveţia. Avionul urma să zboare spre Frankfurt via capitala Senegalului, Dakar.

Autorităţile din Sao Paulo au anunţat pe Twitter că poliţia federală a lansat o investigaţie în legătură cu acest incident.