Evenimentul Zilei > Actualitate > ALERTĂ TABLOIDĂ: Iulia Vântur, OBSEDATĂ de ceva ce nu poate avea. Salman Khan STĂ DEPARTE de problemă
ALERTĂ TABLOIDĂ: Iulia Vântur, OBSEDATĂ de ceva ce nu poate avea. Salman Khan STĂ DEPARTE de problemă

ALERTĂ TABLOIDĂ: Iulia Vântur, OBSEDATĂ de ceva ce nu poate avea. Salman Khan STĂ DEPARTE de problemă

Una dintre cele mai iubite foste prezentatoare din România, Iulia Vântur, are o are nemulțumire legată de viața personală. În contextul în care nu a confirmat relația cu Salman Khan, Vântur își dorește o familie.

Una dintre celebritățile în vogă de la noi, Iulia Vântur, este hotărâtă să dedice mai mult timp vieții personale. În ultimii ani, ea a devenit foarte cunoscută și în India, reușind să pună bazele unei cariere de succes. după ce și-a clădit o carieră de succes în India. 

În prezent, fosta prezentatoare tv are o dorință neîndeplinită. Aceasta își dorește foarte mult să își întemeieze o familie. 

„Am făcut foarte multe pentru carieră și nu mai am mari aspirații acum, dar mi-ar plăcea să continui să fac lucruri bune. Acum îmi doresc o familie și mi-ar plăcea să-mi fac una”, a spus Iulia într-un interviu, potrivit B1.

În ultimii ani, presa vorbește despre o relație de iubire dintre Iulia și starul indian Salman Khan.Cei doi amorezi au fost surprinși de nenumărate ori împreună, dar niciodată nu au confirmat faptul că formează un cuplu. De ziua lui, în decembrie, frumoasa blondă i-a oferit cadou un lanț de aur cu un crucifix ortodox.

Mai mult decât atât, cei doi locuiesc în aceeași casă.