Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente stânjenitoare la CERBUL DE AUR. A făcut GAFĂ după GAFĂ. „A uitat limba română”
Momente stânjenitoare la CERBUL DE AUR. A făcut GAFĂ după GAFĂ. „A uitat limba română”

Momente stânjenitoare la CERBUL DE AUR. A făcut GAFĂ după GAFĂ. „A uitat limba română”

Aflată pe scena festivalului „Cerbul de Aur”, Iulia Vântur a făcut mai multe gafe, care nu le-au scăpat cârcotașilor. Mulți dintre ei au spus despre îndrăgita vedetă că de când s-a mutat în țara natală a iubitului ei, a uitat limba română.

Prezentatoarea a pronunțat două cuvinte fără diacritice. Este vorba despre: „astă seară” în următorul context: „Cât de frumoasă ești, asta seară”. Un alt cuvânt care i-a dat bătăi de cap a fost „premiu”, ea rostind „premul”, fără „i”. În încercarea de a se corecta, ea a pronunțat de mai multe ori cuvântul. Ca o ironie a sorții, ea a uitat să rostească litera „i”, deși numele ei are doi „i” și… la fel și țara natală a partenerului ei de viață, actorul Salman Khan.

Iulia Vântur trăiește o frumoaă poveste de iubire cu actorul Salman Khan. De când a plecat în India, aceasta se concentrează mai mult pe cariera muzicală, făcând  furori cu vocea sa. Pe lângă muzică, vedeta, care s-a mutat din România în 2012, se ocupă și de cinematografie.  Ori de câte ori are timp, ea revine în România, unde sunt părinții și prietenii ei.