– Evz: – Vrei să vorbim despre iubitul tău?

Iulia Albu: – Este același. Îmi pare rău că te dezamăgesc! Eu sunt o persoană foarte hotărâtă și, în general, și bărbații de lângă mine au fost hotărâți. Bine, nici nu au fost foarte mulți…

– E totul roz în relația voastră?

– Nu e niciodată totul roz. Există urcușuri și coborâșuri în orice relație. Dar este în zona roz. Și dacă urcușurile sunt bruște, atunci e perfect. – Relația voastră a trecut deja la nivelul acela de trăiți ca și cum ați fi căsătoriți?

– Locuim împreună. Aș putea spune că trăim de parcă am fi căsătoriți, doar cu avantajele unei căsnicii și nu și cu dezavantajele ei. De asta nu mă grăbesc foarte tare să mă mărit, pentru că îmi place foarte mult situația așa cum este în momentul de față. Un inel poate să aibă oricine. Oricum, eu nu o să port niciodată un inel de logodnă. Nu îmi place ideea de a purta un inel pe care îl are toată lumea. Nu trebuie să dai dovadă de ceva în fața celorlalți. Poate că m-am căsătorit deja și nu știe nimeni. (Râde!)

– Caracterizează-l pe iubitul tău.

– Este tandru. Nu vreau să dau foarte multe din casă, pentru că nu vreau să fie un asalt asupra lui. Culmea este că atunci când l-am cunoscut el nu știa cine sunt. A trăit în Anglia. A fost foarte interesant! A fost singurul „blind date” de succes din toată istoria mea. Ne-a aranjat o prietenă o întâlnire. Îmi spunea de doi ani de el. Eu sunt reticentă la astfel de lucruri și nu intru în joc niciodată… A fost o întâlnire foarte bine pusă la punct și ne-am trezit față în față.

– Dar un defect are? Să ne asigurăm că nu ai găsit bărbatul perfect…

-Mai bine să nu dăm foarte multe detalii.

– Cum se înțelege cu fiica ta?

– Au o relație foarte frumoasă, iar ea îl iubește foarte mult. Sunt extrem de apropiați. Este un lucru incredibil.

– Există vreo șansă să mai ai un copil?

– Da! Vreau încă doi. Deci sper să nu aflu că nu am nicio șansă, totuși. Dar îmi doresc încă doi copii, chiar dacă va trebui să îi adopt. Nu este asta o problemă. Dar aș vrea să fac măcar unul care să semene și cu mine și cu el. Ar ieși superb, perfect. Deși, din foarte mulți oameni frumoși, au ieșit copii nu foarte reușiți…

– Ar trebui să faceți un băiat, ca să avem și noi un „Cel mai bine îmbrăcat bărbat din România”.

– Avem bărbați bine îmbrăcați în România, doar că nu îi cunoaștem noi.