La aflarea acestei vești, Adrian Alexandrov, tânărul care are o relație cu Elena Udrea, a avut o reacție confuză atunci când a auzit sentința. Contactat de spynews.ro, bărbatul a lăsat de înțeles că telefonul primit de la jurnaliști l-a luat prin surprindere. „Ce să comentez? Aoleu, revin eu cu un telefon imediat”, au fost vorbele acestuia. 

Citește și: Super rol pentru un nume-cheie in lumea justitiei. Dezvaluirile Elenei Udrea despre procurorul Coldea – LIVE TEXT

Dosarul Gala Bute a ajuns la instanţa supremă în aprilie 2015. Procurorii îi acuză de fapte de corupţie pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea, fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, fostul director al Companiei Naţionale de Investiţii Ana Maria Topoliceanu, fostul asistent personal al Elenei Udrea, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, fostul secretar general în MDRT Gheorghe Nastasia şi pe omul de afaceri Dragoş Botoroagă.  

Printre faptele pentru care aceştia au fost trimişi în judecată sunt: luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală şi spălare de bani. Procesul a durat aproape doi ani.