Evenimentul Zilei > Monden > Iubitul a pozat-o pe Andreea Mantea în momentele intime. Poza a ajuns pe net
Iubitul a pozat-o pe Andreea Mantea în momentele intime. Poza a ajuns pe net

Iubitul a pozat-o pe Andreea Mantea în momentele intime. Poza a ajuns pe net

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D nu a mai fost văzută în compania unui bărbat, în sensul unei relații de iubire, de mai mulți ani.

Andreea Mantea a ales să se concentreze pe creșterea copilului său, cât și pe proiectul uriaș pe care îl are la Kanal D, emisiunea „Puterea Dragostei”. Bruneta s-a mutat cu totul în Turica, unde au loc filmările acestui reality show.

Andreea Mantea l-a cunoscut pe tatăl copilului ei într-un reality-show, Burlăcița. Luptătorul MMA Cristian Mitrea părea bărbatul perfect pentru Mantea, astfel că a apărut și o sarcină. Din păcate, înainte să nască Andreea a anunțat despărțirea definitivă și irevocabilă de acesta, lăsând se înțeles că între ei s-au petrecut lucruri foarte grave, de neiertat.

Mantea si Mitrea


Timp de circa trei ani, Mantea și-a crescut fiul singură, spun apropiații ei, însă acum s-a împăcat cu Mitrea și au decis, de dragul copilului lor, să fie prieteni și să contribuie amândoi la creșterea sa.

Deși unii fani și-ar fi dorit, cei doi nu au redevenit un cuplu. Andreea Mantea tocmai a postat o poză cu ea în cadă, jucându-se cu spumă. Ea le-a răspuns curioșilor care insistau să știe dacă luptătorul MMA este cel care a imortalizat momentul intim.

Le-a spus că „fotograful” nu este tatăl copilului său, Cristi Mitrea. Dar, a menționat că poza a fost realizată de iubitul ei.