Momentul intim de la „Premiile Oscar 2019" alimentat zvonurile potrivit cărora Lady Gaga și Bradley Cooper ar forma un cuplu și în afara marelui ecran. În timpul

interpretării piesei „Shallow", din filmul „A star is born", cei doi s-au uitat lung și tandru unul la celălalt iar cei prezenți au simțit intensitatea momentului. 

Și Jennifer Esposito, fosta soție a lui Cooper, și-a exprimat părerea despre o posibilă relație amoroasă dar fără să o confirme. 

„Poveștile despre Irina care s-a săturat de Gaga au ceva adevărat. Nu se poate spune că o urăște pe Gaga sau că ar fi geloasă pe ea, dar s-a săturat de poveștile despre relația ei apropiată cu Bradley. Nici ea nu-i străină de zvonurile că ar avea o aventură – a fost iubita lui Cristiano Ronaldo, la urma urmei, dar a fost o campanie publicitară și ea ar vrea ca asta să se termine. Ea se bucură că filmul a avut succes și chiar și-a dorit să vină la ceremonia Oscarurilor”,  a declarat o sursă apropiată cuplului, care a  dorit să-și păstreze anonimatul, conform thesun.co.uk.