Evenimentul ZileiInternationalIsprava unui polițist german, pe o autostradă unde se petrecuse un accident mortal. I-a obligat pe doi dintre șoferii care făceau fotografii macabre să coboare din mașini și să vadă mortul de aproape

Isprava unui polițist german, pe o autostradă unde se petrecuse un accident mortal. I-a obligat pe doi dintre șoferii care făceau fotografii macabre să coboare din mașini și să vadă mortul de aproape

Isprava unui polițist german, pe o autostradă unde se petrecuse un accident mortal. I-a obligat pe doi dintre șoferii care făceau fotografii macabre să coboare din mașini și să vadă mortul de aproape
Un polițist din Germania i-a obligat pe doi șoferi care filmau victima unui accident rutier să se dea jos din mașină și să vadă persoana decedată de aproape.

Presa germană relatează că incidentul s-a petrecut pe autostrada A6, nu departe de Nurnberg. 
În acest loc un sofer de tir a murit pe loc, după ce a intrat cu autocamionul într-un alt tir, staționat din cauza unui blocaj în trafic.
În urma accidentului cabina camionului care a provocat accidentul a fost distrusă complet, iar șoferul a decedat pe loc. 
Imediat după aceea s-a format o coadă imensă pe autostradă. Asta și din cauză că mulți șoferi care treceau prin preajma tragediei încetineau viteza, ca să filmeze ori să fotografieze, arată portalul infranken.de, citat de site-ul ziarulromanesc.de.
În fața acestei situații, unul dintre polițiștii veniți să ancheteze cazul a izbuncnit de furie. S-a îndreptat spre doi șoferi care filmau de zor și i-a obligat să se dea jos din mașinile lor. 
Apoi i-a dus în apropierea locului unde era cel decedat, ca să-l vadă mai bine. 
“Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze, te costă 128 de euro să fotografiezi. Ar trebui să îţi fie ruşine!”, i-a strigat polițistul unuia dintre șoferii care ardeau de nerăbdare să facă poze macabre. 
Deși unul dintre șoferii dați jos din mașină a încercat să se împotrivească, cerând iertare pentru gestul său, polițistul nici nu a vrut să audă. L-a împins pe curios până în preajma decedatului, să vadă mai bine.
Potrivit presei germane, polițistul a strigat și la alți participanți la trafic, amenințându-i să oprească telefoanele, pentru că altfel le va confisca.
“Băgaţi telefoanele la loc, altfel vin şi vi le iau eu şi vă duc să vedeţi cine a murit, poate îl cunoaşteţi”, s-a răstit omul legii la ei. 

 

Ne puteți urmări și pe Google News

 


Accesează: