Evenimentul ZileiSportIslandezii nu se tem de „tricolori”: „Nu știu prea multe despre români, despre echipă…”

Islandezii nu se tem de „tricolori”: „Nu știu prea multe despre români, despre echipă…”

Islandezii nu se tem de „tricolori”: „Nu știu prea multe despre români, despre echipă…”
România și Islanda se vor duela pe 26 martie 2020, la Reykjavik, în barajul din Liga Națiunilor pentru EURO 2020, dar înainte de acest meci, nordicii nu-și fac prea multe griji în privința adversarului.

Gudlaugur Victor Palsson (28 de ani, 15 selecții) – foto stânga – a recunoscut, într-un interviu acordat cotidianului Morgunbladid, că jucătorii din naționala Islandei nu se sperie de „tricolori”. Este ultima șansă a „tricolorilor” pentru a ajunge la Euro 2020, iar partida va avea loc, în deplasare, pe 26 martie.

Dacă va învinge Islanda, România va întâlni în finala de pe 31 martie câștigătoare partidei dintre Ungaria și Bulgaria.

Pe moment, nu știu prea multe despre români, despre echipă, dar antrenorii vor afla și vom avea o mulțime de informații înaintea meciului cu ei. Nu contează cu cine jucăm. Suntem acasă și, indiferent de numele adversarilor, vrem să câștigăm. Asta e mentalitatea noastră.

M-am uitat pe clasamentul FIFA și am văzut că românii sunt cu 11 locuri deasupra noastră.
Știm că, dacă ne-am califica la Euro, am juca în grupă cu Germania. O echipă mare, ar fi grozav să ajungem acolo, dar e prea devreme să vorbim de Euro. Ne concentrăm pe România, apoi pe finala play-off-ului”, a declarat Palsson, Mijlocașul lui Darmstadt (liga secundă germană).


Accesează: