Evenimentul Zilei > International > Partidul ISLAM din Belgia dorește să creeze un STAT ISLAMIC impunând LEGEA Shariah ca şi cum ar fi în ţara lor
Partidul ISLAM din Belgia dorește să creeze un STAT ISLAMIC impunând LEGEA Shariah ca şi cum ar fi în ţara lor

Partidul ISLAM din Belgia dorește să creeze un STAT ISLAMIC impunând LEGEA Shariah ca şi cum ar fi în ţara lor

Pentru a doua oară în 6 ani, partidul „Islam” va participa la alegerile municipale din Belgia. Partidul dorește să creeze un stat islamic și să separe bărbații de femei în transportul public, notează hln.be.

"Scopul nostru este un stat islamic de 100%, dar nu înseamnă că vrem să obligăm ștergerea", a spus fondatorul partidului, Redouane Ahrouch. "Prin stabilirea legii shariei vrem să urmăm calea profetului și a Coranului", adaugă el.  Partidul islamic se concentrează în mod clar pe musulmanii conservatori și are deja doi membri aleși după alegerile din 2012.

În acest an va participa în 28 de municipalități.  Ahrouch declară că dorește să atingă obiectivele partidului "fără a încălca constituția belgiană".

Nu este clar cum vrea să facă acest lucru, deoarece partidul dorește să separe bărbații și femeile în transportul public.  Secretarul de stat al imigrației din Belgia, Theo Francken, spune că partidul "îl dezgustă".

Pe Twitter a scris:  "Un partid politic numit" ISLAM "este în creștere în Belgia. Ei cer deschis introducerea legii Shariah. Shariahul încalcă drepturile omului. Partidele din Shariah sunt deci antidemocratice. Acestea sunt lupii în hainele de oaie".

Și:  "Exemplul clasic de taqqiya: acești islamiști doresc să instaleze un stat islamic" 100% "în țara noastră, dar" fără să atingă constituția ". Imposibil minciuni. Mă întreb cum arată campania lor în afara camerei.
Experții spun că partidul ar putea înscrie pentru că multe partide de stânga cu candidați musulmani pierd popularitate în rândul alegătorilor marocani și turci.

Numele partidului islamic ar putea, de asemenea, să-i încurajeze pe musulmani să voteze pentru acest lucru, din cauza ideilor sale bine-cunoscutem, mai titrează hln.be

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: