Evenimentul Zilei > Politica > IRONIILE lui Predoiu la adresa lui Dragnea şi Grindeanu
IRONIILE lui Predoiu la adresa lui Dragnea şi Grindeanu

IRONIILE lui Predoiu la adresa lui Dragnea şi Grindeanu

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu i-a îndemnat pe liderul PSD Liviu Dragnea şi pe premierul Sorin Grindeanu să fie mai preocupaţi de problemele Deltei Dunării şi mai puţin de pescuit.

”Am văzut ostentaţia cu care domnul Dragnea îşi etalează calităţile de pescar. Am văzut şi cuminţenia pământului întruchipată de domnul Grindeanu, care ia lecţii de la maestrul Dragnea într-ale pescuitului, dar eu aş vrea să le cer dacă tot fac vizite în Delta Dunării să se ocupe puţin şi de asistenţa medicală a cetăţenilor români din Delta Dunării care suferă, care pe de-a locuri pune în pericol viaţa acestor cetăţeni pentru că lipseşte uneori cu desăvârşire. De asemenea, alte probleme grave care ţin de Deltă sunt cele legate de poluare şi atrag atenţia asupra problemelor la Tulcea cu privire la haldele de bauxită care necesită investiţii pentru că altfel pot pune în pericol prin tot felul de accidente acest patrimoniu universal care este Delta Dunării”, a spus Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreşedintele PNL i-a îndemnat pe cei doi la decenţă, mai ales că fac parte dintr-un partid de stânga.

”I-aş îndemna pe cei doi corifei ai politicii româneşti să se ocupe mai puţin de pescuit şi mai mult de problemele Deltei Dunării şi să fie mai decenţi în raport cu cetăţenii români. Sunt foarte mulţi români care nu au ocazia, posibilităţile să se delecteze nu neapărat cu pescuitul, dar măcar cu roadele culinare ale acestei îndeletniciri în viaţa de zi cu zi. Puţină decenţă mai ales din partea unui partid de stânga”, a mai spus Predoiu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminică, pe Facebook, că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este „foarte bine pentru un începător” care nu a pus niciodată mâna pe lansetă. La rândul, premierul Sorin Grindeanu a precizat că ”am învățat. E adevărat că nu am mai pescuit până acum. E un lucru care, așa cum vă spuneam, nu l-am făcut până acum. Înțeleg că așa, ca începător am stat foarte bine. Unii știu să pescuiască, cei din zonele cu specific. În zona de vest nu e așa o locație potrivită sau un trend. Eu de exemplu pot să-l învăț să schieze pe domnul Liviu Dragnea, că înțeleg că nu stă foarte bine la acest domeniu”.