Senatorul Florin Cîțu susține că prim-ministrul Dăncilă  își bate joc de români prin vizitele fără prea mare importanță pe care le face în SUA în loc să vină în Parlament cu noul Guvern.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, liderul senatorilor liberali scrie că  ,,Viorica îi umilește pe români!Pe banii noștri premierul României își începe ziua cu o întâlnire de o importantă “majoră” pentru viitorul României- se intâlneste cu primarul orașului Jersey.! Ați înțeles? Jersey. Nici măcar New York City. 🙂

Cum să-ți bați joc de România și de români în așa hal? Premierul României merge până în SUA în plină CRIZĂ POLITICĂ și ECONOMICĂ să se vadă cu primarul orașului Jersey. Tocmai acum. În loc să vină în Parlament pentru votul pentru guvern.

Incredibil cât tupeu pe gospodină. Aceste întâlniri au rolul de a justifica cheltuiala pe banii noștri, atât. PSD este disperat. În plină criză economică și politică încearcă cu orice cost să-i ridice imaginea gospodinei. Nu contează cât îi costă pentru că dau din buget nu din buzunar.

Despre cum au fost cheltuiți banii și mai ales justificați în aceată călătorie vom discuta în prima zi de guvernare. Va promit. Până atunci. Astăzi la Senat discutăm Comisia de Anchetă pentru execuția și rectificările bugetare. Vine și moțiunea.

Viorica, animalul de companie și restul găștii de infractori vor răspunde foarte curând pentru tot

Vine, vine, calcă totul în picioare…”, scrie Florin Cîțu