Evenimentul Zilei > Monden > Irinel Columbeanu e la pământ! Averea i s-a risipit, tinerelele l-au părăsit. Cum a fost posibil
Irinel Columbeanu e la pământ! Averea i s-a risipit, tinerelele l-au părăsit. Cum a fost posibil

Irinel Columbeanu e la pământ! Averea i s-a risipit, tinerelele l-au părăsit. Cum a fost posibil

Irinel Columbeanu nu se mai poate lăuda cu averea pe care o avea în trecut, iar acum a fost surprins la o terasă modestă.

Fostul milionar Irinel Columbeanu (63 de ani) nu se mai bucură de aceeași notorietate ca altă dată, mai ales de când averea sa s-a dus pe apa sâmbetei. Dacă în trecut era o figură obișnuită în cluburile de fițe din Capitală, acum, Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. În prezent, Irinel a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere dintr-un cartier de la marginea Bucureștiului și să conducă o mașină pe care și-a cumpărat-o la mâna a doua.

Alți prieteni, alte vremuri

În prezent, Irinel Columbeanu nu se mai regăsește în cercurile selecte de prieteni. El a fost surprins de paparazzi Tacataca la o terasă din Capitală, unde a fost la o șuetă cu câțiva prieteni. FOTO AICI

La masa sa s-a aflat și Ionel Cojocea, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Ion Boschet, a devenit faimos în urmă cu mulți ani, după ce a fost surprins lovind-o pe vedeta de televiziune Andreea Spătar, fosta lui iubită. Columbeanu era îmbrăcat destul de obișnuit, într-un tricou de culoare albastră și o pereche de bermude. Înfometat, Irinel Columbeanu și-a comandat de mâncare și a consumat rapid preparatul, după care și-a comandat de băut. S-a relaxat fumând și butonând pe telefon, potrivit Tacataca.

Monica Gabor ajunge în fața judecătorilor! Fosta lui Columbeanu, evacuată din apartamentul pe care…

Banca la care milionarul a făcut în trecut un împrumut de 5,5 milioane de euro l-a executat silit pentru că nu și-a mai plătit rata, iar Irinel a rămas fără vila de la Izvorani. S-a mutat cu chirie într-un cartier rezidențial, dar pentru că nu a plătit chiria a fost evacuat. Așa că a ajuns să locuiasă într-un bloc din Colentina, tot cu chirie.

Dacă înainte conducea maşini de lux, care valorau jumătate de milion de euro, Rolls-Royce şi Bentley, acum conduce un Opel Astra, de culoare cenuşie, care valorează în jur de 5.000 de euro, potrivit presei tabloide.