Evenimentul Zilei > Monden > Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Mr. Pink. A povestit ce s-a întâmplat în America ”Mi-a vorbit direct și deschis”
Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Mr. Pink. A povestit ce s-a întâmplat în America ”Mi-a vorbit direct și deschis”

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Mr. Pink. A povestit ce s-a întâmplat în America ”Mi-a vorbit direct și deschis”

A fost rezervat în toată perioada în care fosta sa soție a avut o relație cu milionarul chinez poreclit Mr Pink și a acceptat inclusiv ca fiila lui; irina, să plece la mama ei, în Statele Unite. Acum, Irinel Columbeanu a început să vorbească.

După ce mai persoane din anturajul Monicăi au povestit, după despărțire, cam care devenise viața fostei ”Scorpii de la Izvorani” în America, respectiv ca era ”fată de casă” și nu avea voie să facă nenumărate lucruri, Irinel Columbeanu a făcut mai multe declarații despre mariajul celor doi, deși 10 ani a preferat să nu spună nimic.

Irinel a recunoscut că nu știe ce s-a întîmplat între cei doi, dar că, știindu-i pe ambii, poate să presupună cu ușurință. ”La un moment dat, într-o relație, un bărbat trebuie puțin împuns. Un bărbat deștept nu răspunde decât într-un mod deștept unei astfel de situații. După părerea mea, femeile frumoase trebuiesc ținute bine, răsfățate. Monica este o femeie temperamentală și Pink este un tip deștept., a declarat Irinel Columbeanu, la Antena Stars.

Irinel Columbeanu a susținut că el și Mr. Pink au avut o relație bună și deschisă și a relatat un episod petrecut în Statele Unire. Fostul milionar de la Izvorani a povestit că a apreciat că bărbatul i-a vorbit direct și deschis, Episodul s-a derulat  într-o parcare din LA și au vorbit ca de la bărbat la bărbat.

 „Nu am uitat când m-a certat odată într-o parcare în LA, mă rog, privitor la un alt subiect nu la acesta, dar mă gândesc că se poate întinde deșteptăciunea și asupra acestui subiect, așa că nu îmi fac probleme pentru ei., a mai spus Irinel Columbeanu.

“Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine!

Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală.

Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă.

Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro, Irinel Columbeanu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: