Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, suferă de când fostul președinte al PSD este în închisoare. Ea a postat un selfie pe rețelele de socializare, chiar în ziua în care Liviu Dragnea a ieșit de după gratii pentru o zi, ei petrecându-și timpul împreună, iubita fostului lider al PSD fiind compătimită de fani, potrivit Antena3.

„Selfie-ul de blocat în trafic’ dimineaţa”, a scris Irina Tănase, potrivit Viva.ro. Liviu Dragnea a primit pe data de 31 octombrie o permisie pentru o zi, el ieșind din închisoare în jurul orei 12.00 și revenind la Penitenciarul Rahova pe 1 noiembrie, după 24 de ore. Potrivit unor surse, Liviu Dragnea,  care și-a petrecut ziua cu familia și cu iubita sa, este trist și a slăbit.

Fostul președinte al PSD nu a luat legătura cu nimeni din partidul pe care l-a condus , el dezvăluind că este nemulțumit de Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea este închis la Penitenciarul Rahova , fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, pe 27 mai,  la 24 de ore după organizarea  alegerilor europarlamentare.