Evenimentul Zilei > International > IPOTEZĂ. Andreas Lubitz a pus DIURETICE în cafeaua pilotului Germanwings
IPOTEZĂ. Andreas Lubitz a pus DIURETICE în cafeaua pilotului Germanwings

IPOTEZĂ. Andreas Lubitz a pus DIURETICE în cafeaua pilotului Germanwings

Copilotul Andreas Lubitz, care a prăbuşit intenţionat aeronava Germanwings, omorând 149 de persoane, i-ar fi pus diruetice în cafea pilotului Patrick Sondenheimer.

Anchetatorii francezi au anunţat la câteva zile după procuderea tragediei aviatice că Andrwas Lubitz as prăbuşit intenţionat aeronava Airbus A320, blocându-l pe dinafară pe pilot, după ce acesta a plecat la toaletă. Ipoteza anchetatorilor a fost confirmată de înregistrările audio ale cutiei negre, publicate de jurnaliştii germani de la Bild. 

Presa britanică scrie că pilotul a părăsit cabina pentru a merge la toaletă după ce Lubitz i-ar fi pus acestuia diuretice în cafea. Informația a fost obținută de anchetatori din calculatorul copilotului. Copilotul ar fi comandat un diuretic, care crește nevoia de urinare, pe care l-ar fi pus în cafeaua pilotului, pentru a-l determina să meargă la toaleta avionului. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: