iPad 3 bate toate recordurile de vânzări. Când ajunge și la noi?

iPad 3 bate toate recordurile de vânzări. Când ajunge și la noi?

Noua tabletă lansată de Apple a atins așteptările cele mai optimiste, având cele mai bune rezultate dintre toate tabletele iPad lansate până în prezent.

Potrivit unui comunicat al companiei, preluat de Reuters, în primele patru zile au fost vândute mai mult de 3 milioane de unități pe cele 11 piețe pe care a fost lansat deja produsul.

Noul iPad va fi lansat pe 24 martie pe încă 24 de piețe, incluzând și România, prețurile anunțate de unii dintre retailerii online variind între 2.600 și 3.600 de lei, în funcție de specificațiile tehnice.

Numai vești pozitive de la Apple

Ne puteți urmări și pe Google News

Anul acesta sunt estimate vânzări de peste 65 de milioane de unități pentru iPad, potrivit băncii de investiții canadiene Cannacord Genuity, urmând ca anul viitor acestea să urce până la 90 de milioane de unități.

Noul iPad vine într-o perioadă foarte favorabilă pentru companie, conducerea acesteia anunțând ieri primele dividende de după 1995 și un program amplu de răscumpărări de acțiuni.

Acțiunile producătorului IT au urcat până peste nivelul de 600 de dolari ca urmare a tuturor acestor știri pozitive, rămânând cea mai valoroasă companie din lume, cu o capitalizare de circa 550 de miliarde de dolari. CITIȚI ȘI:

  • Liste de așteptare de 2-3 săptămâni pentru noul iPad 3
  • Noul iPad, de două ori mai puternic
  • Cu cine se duelează noul iPad prezentat de Apple