RĂZBOI TOTAL! Ionuț Cristache i-a pregătit o SURPRIZĂ lui Gabriel Liiceanu

RĂZBOI TOTAL! Ionuț Cristache i-a pregătit o SURPRIZĂ lui Gabriel Liiceanu

Războiul dintre Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii “România 9”, și Gabriel Liiceanu a trecut la un nou nivel.

Totul a început în momentul în care Ionuț Cristache, după o emisiune realizată cu Dan Radu Rușanu, a fost înjurat de Gabriel Liiceanu. Se întâmpla fix în a doua zi de Crăciun.

 

Radu Rușanu a venit la "România 9" și a relatat cum Gabriel Liiceanu a venit cu mână întinsă să-i fie șterse niște datorii Humanitas, prin 2002.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ionuț Cristache și-a expus trăirile din momentul în care a fost înjurat de Gabriel Liiceanu.

"În a doua ziua de Crăciun s-a întâmplat. Acesta a fost elementul șocant pentru mine pentru că este acea perioadă de grație de trei zile când oricâte reflexe ai avea de a te certa cu lumea, te temperezi. Este ceva sfânt în acele zile. Am fost într-o zonă fără semnal și când am deschis telefonul, aveam multe mesaje. Nici nu apucasem că citesc ce a scris", a zis Ionuț Cristache.

"Am realizat o emisiune cu Dan Radu Rușanu. Pe final, a povestit despre un capitol care nu a mai apărut în volumul domniei sale. A fost onorant pentru mine să aflu că Gabriel Liiceanu mi-a dedicat două săptămâni. A spus că nu a mai avut liniște în acele zile. Mi-a reproșat, printre altele, că sunt printre cei care îi validează pe 'borfașii politici', că îi aduc în lumina reflectoarelor", a declarat Ionuț Cristache pentru DC News.

Prezentatorul și-a devoalat planurile pentru noul sezon al emisiunii, iar interviul anunțat este cu dedicație pentru Liiceanu. "Începem al treilea sezon cu emisiunea "România 9", de la TVR 1, și intenționez să îi iau un interviu lui Sorin Ovidiu Vântu să aflăm și noi cum erau deontologii pe vremuri, cum erau plătiți la Realitatea TV, pentru că multă lume uită că pe acolo au trecut toți deontologii neamului care acum sunt pe la alte posturi, inclusiv domnul Liiceanu realiza acolo o emisiune și era plătit de 'penalul' Sorin Ovidiu Vântu", a mai zis jurnalistul la DC News. Ionuț Cristache revine la TVR 1 luni, 15 ianuarie.