Evenimentul Zilei > Actualitate > Ionuț Cristache: „Ce ați făcut în ultimii cinci ani, domnule Iohannis?”
VIDEO

Ionuț Cristache: „Ce ați făcut în ultimii cinci ani, domnule Iohannis?”

Jurnalistul Ionuț Cristache consideră că un jurnalist nu trebuie să stea la coadă să-i pună întrebări politicianului și nici să facă acest lucru într-un mod condiționat de acesta, pentru că jurnalistul reprezintă direct poporul.

Ionuț Cristache a fost invitat de Mirel Curea, în emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.ro, să facă un exercițiu de imaginație și să spună ce întrebări i-ar fi adresat președintelui Klaus Iohannis, dacă ar fi fost invitat la dezbaterea cu jurnaliștii înaintea turului doi de alegeri.

L-aș fi întrebat pe Klaus Iohannis, dacă aș fi fost invitat la Palatul Cotroceni, cum e în țara statului de drept, când ți-ai făcut un titlu de glorie din apărarea justiției, a procurorilor, prima doamnă să fie anchetată noaptea ca hoții, să fie chemată incognito, cu baticul în cap, la DNA”, a spus Cristache, adăugând că „avem o sentință definitivă și irevocabilă a statului de drept: a fost luată pe nașpa, cu semnătură falsă, cu doamna și cu soacra. Casa e prin fals? Ce facem cu chiria, o dăm înapoi, n-o dăm înapoi? Stai cu infractorul în casă? Adică, chestii firești”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE