Evenimentul Zilei > Sport > Ionel Dănciulescu: „Steaua-Dinamo a fost și va fi un mare meci”
Ionel Dănciulescu: „Steaua-Dinamo a fost și va fi un mare meci”

Ionel Dănciulescu: „Steaua-Dinamo a fost și va fi un mare meci”

Fostul mare atacant al celor două formații rivale este de părere că duelul „granzilor” Capitalei își va păstra reputația indiferent de poziția din clasament.

Derby-ul mult aș teptat dintre cele mai prestigioase grupări bucureștene va bifa, astăzi, cea de-a 157-a confruntare. Steaua și Dinamo se întâlnesc, pe „Arena Națională”, în cea mai importantă partidă a etapei a 13-a, de la ora 20.30, în direct la Look TV. Bilanțul meciurilor Steaua-Dinamo este de 55-54 și 48 de egaluri.

„Câinii” sunt obligați să obțină un rezultat pozitiv în fața campioanei României, pentru a mai spăla din rușinea suferită în Cupa României, atunci când au cedat în fața celor de la CS Mioveni (0-1).

Ionel Dănciulescu, fostul vârf al Stelei și al lui Dinamo, a declarat, pentru EVZ, că indiferent de poziția din clasament, Steaua-Dinamo va fi mereu un derby. „Întotdeauna acestă confruntare a fost și va fi un mare meci, sperăm să facem un joc excelent și să demonstrăm că partida cu Mioveni a fost un accident. Într-un derby nu mai contează poziția din clasament. Sper ca în această întâlnire ambele echipe să beneficieze de un arbitraj echidistant, corect și rezultatul să fie decis pe teren”, ne-a spus actualul director general al lui Dinamo.

Revin vedetele Stelei

De partea cealaltă, gruparea din Ghencea poate conta pe serviciile jucătorilor de bază: Fernando Varela și Claudiu Keșeru.

Singurele probleme de lot cu care se confruntă în momentul de față trupa lui Costel Gâlcă sunt Alex Chipciu, accidentat la gleznă în victoria din Cupă, cu CSMS Iași (1-0), dar care ar putea fi recuperat pâna la ora meciului de astăzi, și Raul Rusescu, victima unei accidentări grave în jocul cu Târgu Mureș. „Sper ca noi să ne dominăm adversarul și la final să obținem toate cele trei puncte. Sunt conștient că nu va fi un meci ușor, pentru că Dinamo are o echipă de calitate”, a spus atacantul „roșalbaștrilor”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: