Exclusiv. Ion Țiriac, surprins alături de o tânără. Cine este misterioasa domnișoară

Exclusiv. Ion Țiriac, surprins alături de o tânără. Cine este misterioasa domnișoară Sursa foto: EVZ

Omul de afaceri Ion Țiriac a fost surprins de către paparazzi EVZ alături de o tânără domnișoară la ieșirea dintr-un restaurant de lux din Nordul Capitalei. Cei doi s-au mai afișat împreună și cu alte ocazii.

Omul de afaceri Ion Țiriac nu se dezminte. Magnatul a fost surprins de către paparazzi EVZ într-o ipostază rară. Alături de bodyguarzi care îl însoțesc peste tot, acesta a fost însoțit de această dată și de o femeie. Totul s-a întâmplat la ieșirea dintr-un restaurant de lux din Capitală.

Ion Țiriac

Sursa foto: EVZ

Cei patru bărbați și domnișoara sunt văzuți cum ajung la mașina magnatului. Interesant este că fata se urcă în față lângă omul de afaceri. Cu toate acestea, niciunul dintre bodyguarzii lui nu îi deschide portiera mașinii așa cum s-ar fi cuvenit.

Nu același lucru se întâmplă și cu magnatul. Unul dintre însoțitori îi deschide portiera, ba chiar îl ajută cu centura.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ion Țiriac nu i-a deschis fetei portiera, nici măcar bodyguarzii nu au făcut acest lucru

Totul se întâmplă într-o atmosferă relaxată și toată lumea este cu zâmbetul pe buze. Țiriac își conduce mașina către sediul uneia dintre companii de pe Șoseaua Nordului. Aceasta se învârte puțin în timp ce vorbește la telefon și își ascunde capul după o cutie de carton.

Magnatul a mai fost surprins alături de această femeie la începutul anului 2023. Cei doi au fost pozați în diferite ipostaze și în mai multe localuri din București. Varianta că ar fi o colaboratoare mai tânără a omului de afaceri nu poate fi exclusă.

Mai ales că acesta are afaceri în foarte multe domenii și întâlnește tot felul de oameni.

Cine este tânăra misterioasă

Deși au fost extrem de sociabili unul cu celălalt și fata s-a urcat în față, în mașină, lângă omul de afaceri, alte gesturi tandre nu au existat între cei doi. Potrivit informațiilor din spațiul public, domnișoara ar conduce un autovehicul cu număr de Prahova.

Ceea ce ar însemnă că nu este din București și poate se ocupă de ceva proiecte ale omului de afaceri din județul vecin. Oricum ar fi, cei doi par ceva mai apropiați decât simpla colaborare, mai ales că se cunosc deja de ceva vreme.