Evenimentul Zilei > Monden > Ion Țiriac nu se sfiește să arunce cu bani când vine vorba de plăcerea copiilor lui. Cadou de vis pentru comoara lui
Ion Țiriac nu se sfiește să arunce cu bani când vine vorba de plăcerea copiilor lui. Cadou de vis pentru comoara lui

Ion Țiriac nu se sfiește să arunce cu bani când vine vorba de plăcerea copiilor lui. Cadou de vis pentru comoara lui

Ion Țiriac îi va face cadou o mașină de lux, fiicei sale, Ioana, care va veni în România pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă alături de familie.

Ion Țiriac nu se uită la bani, în general, mai ales atunci când vine vorba despre cei dragi. De generozitate s-a bucurat și fiica omului de afaceri român, Ioana Țiriac (24 de ani). Ea va petrece sărbătorile de iarnă în România și va primi din partea tatălui ei o mașină de lux ce valorează în jur de 350.000 de euro.

Ion Alexandru Țiriac este cel care a făcut public surpriza pe care i-a pregătit-o Țiriac senior fiicei sale. . El a distribuit pe Instagram fotografii cu bolidul de lux, iar ca descriere a adăugat „Crăciun fericit, scumpo!”.

Omul de afaceri a fost căsătorit o singură dată

Ioana Țiriac locuiește în Statele Unite ale Americii (SUA), împreună cu mama ei. Dar tânăra vine destul de des în România ca să-și viziteze tatăl. A absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnaslim de peste Ocean.

Fostul jucător de tenis a fost căsătorit o singură dată și are trei copii, dintre care doi provin dintr-o relație care nu a fost niciodată oficializată, cu Sophia Ayad. Ion Țiriac are trei moștenitorii: Ion Ion, care provine din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg, Ioana și Karim din relația cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

Ioana Țiriac este pasionată de tenis și a mers de multe ori pe arenele „Sportului Alb”. Tatăl ei a vândut recent turneul de la Madrid

Ioana Țiriac este pasionată de sportul în care a excelat tatăl ei, chiar dacă nu a practicat tenisul la nivel de performanță. A fost văzută în tribunele arenelor care au găzduit mai multe turnee importante ale „Sportului Alb”. Și a mers de multe ori la Madrid, acolo unde tatăl ei a organizat o importantă competiție. La începutul acestei luni, omul de afaceri a vândut turneul din capitala Spaniei. Țiriac a bătut palma cu reprezentanții companiei IMG.