Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis: Voi avea o discuție cu premierul despre problema cardurilor de sănătate. Este revoltător ca oamenii să stea la cozi interminabile
Iohannis: Voi avea o discuție cu premierul despre problema cardurilor de sănătate. Este revoltător ca oamenii să stea la cozi interminabile

Iohannis: Voi avea o discuție cu premierul despre problema cardurilor de sănătate. Este revoltător ca oamenii să stea la cozi interminabile

Președintele Klaus Iohannis a transmis vineri seara un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a atras din nou atenția asupra problemelor apărute la procesul de implementare a cardurilor de sănătate. Șeful statului a subliniat că este revoltător ca românii să fie obligați să stea la coadă pentru beneficia de serviciile medicale care li se cuvin.

Șeful statului anunță că va purta discuții cu premierul Victor Ponta cu privire la acest subiect, subliniind că Executivul a gestionat ”extrem de prost” introducerea cardurilor de sănătate. 

”Guvernul a gestionat extrem de prost implementarea cardului de sănătate pentru români și voi avea o discuție cu premierul în acest sens. Este revoltător ca mii de oameni să stea la cozi interminabile pentru a beneficia de serviciile medicale care li se cuvin”, a transmis Iohannis, pe contul său de Facebook.

Mesajul postat pe rețeaua de socializare vine la doar câteva ore după ce Klaus Iohannis a făcut comentarii similare legate de modul în care Guvernul s-a ocupat de problema cardurilor de sănătate. 

”E o problemă reală, Guvernul a pregătit prost implementarea. Am văzut mii de oameni care stau la cozi, care nu pot beneficia de serviciile de sănătate la care sunt îndreptățiți. E un scandal public. Voi vorbi cu premierul", a declarat președintele, la sosirea din Polonia unde a participat la manifestările care au marcat împlinirea a 70 de ani de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.