Iohannis, lansare cu manifestanți plătiți și fără energie

Iohannis, lansare cu manifestanți plătiți și fără energie

Sâmbătă, prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, și-a lansat și el candidatura pentru Cotroceni în fața Guvernului, alături de aproximativ 50.000 de manifestanți, potrivit unor estimări ale Jandarmeriei.

 Deși principalul său contracandidat este Victor Ponta, Iohannis nu l-a atacat pe șeful Executivului în mod direct.

În plus, după ce a fost criticat în trecut pentru că obișnuiește să își citească discursurile de pe foi, Klaus Iohannis și-a citit discursul de pe prompter.

Primarul Sibiului a avut un discurs plictisitor și lipsit de mesaj, motiv pentru care mulți dintre participanții la miting nu l-au ascultat. Liderul PNL a afirmat, din nou, că nu vrea să fie un președinte conflictual.„ La urma urmei, despre ce sunt alegerile din noiembrie? Foarte simplu. Vrem încă 5 ani de scandal? Sau vrem un președinte care dă o direcție, care vine cu o viziune și așează oamenii la masa dialogului?”, a afirmat Klaus Iohannis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel care a coordonat mitingul de sâmbătă a fost Felix Tătaru, fost colaborator al lui Traian Băsescu în campania prezidențială din 2004 și 2009.

De altfel, potrivit surselor EvZ, el i-a prezentat lui Klaus Iohannis mai multe variante de sloganuri, Iohannis preferând în cele din urmă varianta: „ România lucrului bine făcut”.

Potrivit România TV, o bună parte dintre participanţii la miting au fost plătiţi cu sume cuprinse între 10 şi 40 de lei.

Săptămâna trecută, liderii ACL îi criticau pe cei de la PSD că, la rândul lor, șiau plătit participanții la lansarea lui Victor Ponta de pe Arena Națională.