Acesta a mulțumit românilor pentru prezența masivă la vot, dar mai ales românilor din Diaspora care au stat ore în șir la coadă. „Dragi români, ați fost niște eroi astăzi. Votul a decurs fenomenal. O prezență enormă. Vă mulțumesc tuturor că ați ieșit să votați președintele României. Un gând foarte special și respect tuturor celor care ați votat în Diaspora cu toate că au trebuit să aștepte multe ore ca să-și exprime votul. Este o zi specială. Acum, după 25 de ani de la Revoluție, oamenii au ieșit din țară pentru dreptul la vot. Solicit guvernului să facă un efort și să prelungească votarea în Diasporă”, a spus Iohannis.


REZULTATE EXIT POLL alegeri prezidenţiale 2014, turul II. Află procentele lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis de pe evz.ro


Acesta a cerut reprezentanților din secțiile de votare vigilență, adăugând, la întrebarea unui jurnalist că va avea emoții până când Curtea dă verdictul final.

Chiar dacă existau exitpoll- uri care îl dădeau pe Victor Ponta câștigător cu 51%, având în vedere votul din Diaspora, liderii ACL au fost luați prin surprindere de rezultatele exit-poll-urilor și mai ales de ceea ce pare a fi o victorie. Aceștia aveau pregătite de săptămâni bune scenarii în cazul în care Iohannis pierde alegerile și nu aveau încredere în victorie. Înainte de a pleca din Kiseleff pentru a se îndrepta înspre Modrogan, centrul de comandă de numărare a voturilor, Iohannis a afirmat că va mai face declarații, astăzi, probabil în așteptarea rezultatelor oficiale.


REZULTATE EXIT POLL alegeri prezidenţiale 2014, turul II. Află procentele lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis de pe evz.ro


REZULTATE EXIT-POLL TURUL II şi  REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENȚIALE, pe evz.ro

De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 2 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

 
 

EVZ îţi prezintă cele mai importante ştiri şi analize despre alegerile prezidenţiale din 2014.  Cel mai bun portal de stiri va transmite in timp real rezultate turului 2 al alegerilor prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.