„Nu putem să ne imaginăm UE fără România, cum nu putem să ne imaginăm viitorul nostru fără UE. În măsura în care reușim să devenim tot mai europeni, tot mai mulți români vor dori să se întoarcă în țară. Acest lucru nu ține numai de bani, ci de multe alte lucruri pe care românii le așteaptă.

Românii așteptă un stat de drept, șanse egale, meritocrație, mai ales pentru tineri. Este extrem de important să avem proceduri previzibile să își facă un plan de carieră”, a declarat președintele.

Președintele a mai declarat că a scris cartea în câteva luni și a mulțumit celor care l-au ajutat.

„Am scris această carte în câteva luni de zile. Cineva trebuie să și scoată cartea după ce o scrii. Și am găsti vechiul meu partener, Curtea Veche, care s-au arătat de-a dreptul entuziasmați. 

Nu știu de ce, dar vă mulțumesc. Cine scrie o carte face bine să aibă și câțiva apropiați și prieteni care se uită dacă nu sunt greșeli înâuntru, dacă graficele corespund cu realitatea. Pe scurt, mulțumesc tuturor care și-au făcut timp să mă ajute pentru a scoate o carte care este și corectă și utilă”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Te-ar putea interesa și: