Evenimentul ZileiPoliticaIohannis a capitulat. Doar o formalitate mai stă în calea numirii miniștrilor Dezvoltării și Transporturilor

Iohannis a capitulat. Doar o formalitate mai stă în calea numirii miniștrilor Dezvoltării și Transporturilor

Iohannis a capitulat. Doar o formalitate mai stă în calea numirii miniștrilor Dezvoltării și Transporturilor
Noii miniștri ai Dezvoltării și Transporturilor, Daniel Suciu și Răzvan Cuc, vor depune jurământul de învestitură vineri, la ora 10:30, potrivit Administrației Prezidențiale.

Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele pentru numirea în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a lui Daniel Suciu, respectiv a lui Răzvan Cuc pentru Ministerul Transporturilor. Premierul Viorica Dancilă i-a transmis președintelui propunerile cu o zi în urmă, miercuri.

Acceptul dat de Klaus Iohannis celor doi noi miniștri vine după refuzurile repetate pentru Lia-Olguța Vasilescu la ministerul Dezvoltării și pentru Mircea Drăghici ca ministru al Transporturilor. Conflictul politic a excaladat până la crearea unei situații complet atipice, expirând cele 45 de zile ale interimatelor Rovanei Plumb la Transporturi și ale lui Eugen Teodorovici la Dezvoltarea Regională.

 


Accesează: