Evenimentul Zilei > Monden > Ioana Ginghină, surpriză apetisantă pentru iubitul ei, cu ocazia zilei de naștere
Ioana Ginghină, surpriză apetisantă pentru iubitul ei, cu ocazia zilei de naștere

Ioana Ginghină, surpriză apetisantă pentru iubitul ei, cu ocazia zilei de naștere

Actrița a pregătit o petrecere de zile mari pentru noul ei partener.

Ioana Ginghină și-a refăcut viața după divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița a avut puterea să o ia de la început și în prezent se află într-o relație cu Cristi, un bărbat care lucrează în domeniul turismului. Zilele trecute, partenerul Ioanei Ginghină a împlinit 40 de ani, prilej pentru actriță să-i pregătească și o surpriză gastronomică. Ea a organizat o petrecere tematică, subiectul ales fiind „anii ’80”. Tortul a fost decorat cu un tren și o stație, fiind prezentat de vedetă și pe rețelele de socializare.

„Ador să fac surprize, mai ales persoanelor importante din viața mea”, a scris Ioana Ginghină. Povestea de iubire dintre ea și Alexandru Papadopol a luat sfârșit anul trecut. Actrița spunea la vremea respectivă că are puterea să meargă mai departe.

„Deja m-am obișnuit cu noua mea viață. Sunt fan “Pe aripile vântului” și îmi plac două scene de acolo: finalul cu “mâine este încă o zi” și când Scarlet OHara merge la o petrecere unde toată lumea o bârfea. Cred că în viață, atunci când ai probleme, nu trebuie să stai ascuns și cu capul în pernă, trebuie să ieși și să te bucuri de viață. De fapt, acesta e secretul”, afirma Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Întrebată dacă ar fi prevăzut vreodată că va divorța, ea a spus: „Eu am o vorbă: niciodată să nu spui niciodată. Cât e bine, e bine, cât nu mai e bine, nu mai e bine. Ce vorbă înțeleaptă! Mi-am dorit să fie cu happy-end, ca să zic așa. Și e cu happy-end, uite, eu sunt fericită.”

Cei doi au discutat în momentul despărțirii și despre educația fetei lor, Ruxandra. „În principiu, și eu, și el suntem deschiși să ne organizăm, adică să povestim, să fim amândoi implicați în educația Ruxandrei, deci, teoretic, nu am pus acum nimic la cale. Acum, ea e în preadolescență, cu telefoane, cu prieteni, abia așteaptă să plecăm la Sibiu, nu pare afectată, poate pe undeva este, dar e destul de canalizată pe ce are ea de făcut.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News