Reacția Ioanei Băsescu, după ce s-a spus că este grav bolnavă. Ce se întâmplă cu fiica fostului președinte

Reacția Ioanei Băsescu, după ce s-a spus că este grav bolnavă. Ce se întâmplă cu fiica fostului președinte Ioana Băsescu Sursa foto: EVZ

Ioana Băsescu a oferit prima declarație după ce s-a spus că este grav bolnavă. Fiica fostului președinte se află în Spania și a explicat care este situația.

Ioana Băsescu a oferit prima declarație după ce s-a spus că este grav bolnavă. Mai multe publicații au scris că fiica fostului președinte suferă de o afecțiune dificilă, iar acum aceasta a explicat care este starea ei de sănătate.

Ce spune Ioana Băsescu

Fiica lui Traian Băsescu a declarat că totul este o minciună și că nu are probleme de sănătate. „Nu am nicio problemă de sănătate”, a spus ea pentru Bugetul. Aceasta a mai transmis că este în vacanță în Spania.

Ioana Băsescu

Sursă foto: Arhiva EvZ

Un alt zvon despre Ioana Băsescu

Încă un zvon care circula despre Ioana Băsescu este acela că ar aștepta o sentință de condamnare. În luna noiembrie a anului 2023, a fost achitată și a scăpat de acuzații. DNA a introdus la Înalta Curte de Casație și Justiție o cale extraordinară, recurs în casație, în procesul în care era implicată și Elena Udrea, care viza alegerile prezidențiale din 2009. Instanța a respins cererea, considerând-o ca fiind nefondată:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Respinge, ca nefondat, recursul în casaţie formulat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva deciziei penale nr. 232/A din data de 11 iulie 2023, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală, în dosarul nr.5230/2/2017. Definitivă”, se arată în decizia instanţei.

Ioana Băsescu și Elena Udrea

Sursa foto: Arhiva EvZ

DNA încercase, la data de 11 iulie, să obțină anularea deciziei Instanței Supreme, din 11 iulie, când s-a dispus încetarea procesului. Astfel, i-a fost anulată condamnarea de 5 ani pentru acuzațiile de instigare la delapidare şi spălarea banilor.

Fiica lui Traian Băsescu iubește din nou

După un divorț dificil, fiica fostului președinte și-a găsit liniștea lângă avocatul Radu Pricop. Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii discrete, care a avut loc pe data de 1 iunie 2014, la Primăria Azuga. Prezenți la eveniment au fost părinții lor și nașii. După uniune, au decis să-și păstreze numele de familie.

Pe 14 noiembrie 2014, fiica cea mare a fostul președinte a născut un băiețel pe nume Radu, care are acum 9 ani.