Evenimentul Zilei > Sport > Întreruperea campionatului încinge spiritele. Gigi Becali sare la gâtul lui Dan Petrescu
Întreruperea campionatului încinge spiritele. Gigi Becali sare la gâtul lui Dan Petrescu

Întreruperea campionatului încinge spiritele. Gigi Becali sare la gâtul lui Dan Petrescu

Federația Română de Fotbal (FRF) a hotărât ca sezonul să nu fie reluat până pe 16 mai 2020. Sunt și păreri potrivit cărora dacă nu se va relua campionatul, campioană să fie declarată ocupanta primului loc în clasament înainte de începerea play-off și play-out.

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, cere ca echipa să fie declarată campioană. Reacția antrenorului clujenilor l-a înfuriat pe finanțatorul FCSB, Gigi Becali.

CFR Cluj a încheiat sezonul regulat pe primul loc, cu 52 de puncte, în timp ce FCSB a terminat abia pe poziția a patra, cu doar 44 de puncte.  Dan Petrescu profită de criza provocată de pandemia de coronavirus și cere ca regina Ligii 1 să fie încoronată după clasamentul sezonului regulat.

„Spre deosebire de alte ligi din Europa, noi am jucat deja tur-retur în România, deci nu s-ar supăra nimeni dacă s-ar încheia aşa cum a fost. Ar fi logic, nu ar fi nimic împotriva fotbalului.

Să se ia ce a rămas jucat până acum, ştiţi ce supărat sunt eu cu playoff-ul ăsta” a explicat Dan Petrescu la Digi Sport.

FCSB a revenit în play-off și a urcat pe locul doi, peste Universitatea Craiova, care la finalul sezonului regulat era pe locul 2.

„Nu sunt de acord cu Dan Petrescu. Am jucat, sunt puncte câștigate. Am jucat cu Craiova, cum să îmi iei punctele cu Craiova? Și cum să treacă Craiova în fața mea?, a spus Gigi Becali, informează Prosport.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: