Evenimentul Zilei > Horoscop > Interzicerea tehnologiilor de recunoaștere facială. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Interzicerea tehnologiilor de recunoaștere facială. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Interzicerea tehnologiilor de recunoaștere facială. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ai tendinţa să-i faci pe alţii răspunzători pentru eşecurile tale. Asta merge odată, de două ori, nu poţi să faci din asta o regulă. Mai bine ai analiza cauzele reale ale nerealizărilor!

26 ianuarie

 

Interzicerea tehnologiilor de recunoaștere facială. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 

Pe 26 ianuarie s-au născut Paul Newman, Douglas MacArthur, Angela Davis, Roger Vadim, Nicolae Ceauşescu, Ion Cristinoiu, Iuliu Merca, Nicolae Balotă.

În calendar sunt Sfinţii Xenofont, Maria, Arcadie şi Ioan.

În „Kalendar” continuă zilele lupilor, ale Filipilor de iarnă.

A doua zi a Filipilor de iarnă, 26 ianuarie, se ia în seamă mai ales de tâmplari, dulgheri, tăietori de lemne. Se ţine de la miezul zilei pentru sănătate şi ca uneltele tăietoare să nu producă accidente. De astăzi şi până pe 7 februrie nu se împrumută nimic din casă. Nerespectarea interdicţiei atrage boală (bube) şi pagubă.

Ieri v-am povestit despre curierul de Asunción și Nairobi, astăzi iată și curierul de Bruxelles:

Comisia Europeană intenționează să interzică temporar tehnologiile de recunoaștere facială utilizate în sectoarele public și privat. Dacă intențiile se vor concretiza, mai multe proiecte din țările membre al UE se vor întrerupe, de exemplu proiectul Germaniei de a instala dispozitive de recunoaștere facială în 134 de gări și 14 aeroporturi.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE