Evenimentul ZileiMondenInterviu Meghan-Harry. Ducii de Sussex așteaptă o fetiță. Meghan a avut gânduri sinucigașe. Despre relația cu Kate

Interviu Meghan-Harry. Ducii de Sussex așteaptă o fetiță. Meghan a avut gânduri sinucigașe. Despre relația cu Kate

Interviu Meghan-Harry. Ducii de Sussex așteaptă o fetiță. Meghan a avut gânduri sinucigașe. Despre relația cu Kate
În interviul acordat celebrei Oprah Winfrey, ducele şi ducesa de Sussex, Harry şi Meghan, au dezvăluit că aşteaptă o fetiţă. Cei doi mai au un băiețel, Archie, născut în mai 2019.

Interviu Meghan-Harry.

„Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, a spus prinţul Harry, care s-a căsătorit cu Meghan Markle în 2018.

Cuplul şi-a justificat frecvent retragerea şi plecarea din Marea Britanie prin dorinţa de a scăpa de presa britanică, dar a lăsat să se filtreze public şi disconfortul în cadrul instituţiei regale.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. „M-a durut”, a izbucnit el în interviul acordat celebrei Oprah Winfrey.

Pe de altă parte, Meghan Markle a insistat îndelung asupra faptului că s-a simţit întotdeauna bine primită de regina Elisabeta a II-a.

Instalat în Canada, apoi în California, la Montecito, din martie, cuplul a acţionat pentru a-şi consolida independenţa, valorificând imaginea de cuplu modern, mixt, care acordă atenţie problemelor umanitare, într-o ţară în care opinia publică le este mult mai mult favorabilă decât în Marea Britanie.

În cursul interviului, Harry a mărturisit că decizia a fost luată pentru că a simţit o lipsă de sprijin şi de înţelegere din partea familiei regale.

Referindu-se la regretata sa mamă, Diana, Harry a apreciat că ea ar fi fost „supărată din cauza celor întâmplate”. În opinia lui, tatăl şi fratele său, Charles şi William, sunt prizonieri ai sistemului.

Interviul exploziv al Prințului Harry și Meghan Markle cu renumita Oprah Winfrey. Live text

Meghan Markle a ţinut să adauge că ei că nu au fost plătiţi pentru interviu şi au ignorat întrebările ce urmau să le fi adresate de gazda lor, Oprah Winfrey.

Ducesa de Sussex a mai spus că Palatul Buckingham a refuzat să acorde protecţie copilului, deşi aceasta este tradiţia.

Interviu Meghan-Harry. „Nu mai voiam să fiu în viață”

Meghan Markle a dezvăluit şi că a avut gânduri sinucigaşe ca urmare a mediatizării sale intense de către presa britanică, iar familia regală a refuzat ca să primească ajutor.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.

„Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat ea.

Dacă fosta actriţă americană în vârstă de 39 de ani a denunţat o „adevărată campanie de denigrare” din partea instituţiei regale şi a spus că nu s-a simţit protejată de familia regală, ea a avut grijă să nu atace personal membrii coroanei.

Ea a afirmat că, spre deosebire de cele publicate de presa britanică, nu a fost cea care a făcut-o pe Kate, ducesa de Cambridge, să plângă, ci că s-a întâmplat contrariul în timpul unui incident care a avut loc înainte de căsătoria ei cu prinţul Harry în 2018. Ea a precizat că, la scurt timp după aceea, Kate şi-a cerut scuze.

 Interviu Meghan-Harry. Despre relația cu Kate

Meghan Markle a mai spus că nu a făcut-o pe cumnata ei Kate, ducesa de Cambridge, să plângă cu puţin timp înainte de căsătoria cu prinţul Harry, contrar zvonurilor despre acest incident care a subiect de pagina unu a tabloidelor britanice, scriu agenţiile internaţionale de presă.

„S-a întâmplat contrariul. Toată lumea în cadrul instituţiei ştia că acest lucru nu era adevărat”, a adăugat fosta actriţă americană, subliniind că acest incident a fost începutul unei „adevărate campanii de denigrare”, precum şi „un punct de cotitură” în relaţiile sale cu familia regală britanică.


Accesează: