Un bărbat de 36 de ani, condamnat la trei ani de închisoare pentru cămătărie şi şantaj, a fost prins, miercuri, într-o locuinţa din Sectorul 3, prevăzută cu ascunzătoare în peretele exterior al saunei, conform unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

Bărbatul capturat este Emil Răducan, zis Emil al lui Caran, conform news.ro.

"Bărbatul era urmărit din luna iunie a acestui an şi a fost depistat pe rază Sectorului 3, într-o locuinţa în care avea improvizată o ascunzătoare tip «tunel», săpat în peretele exterior al saunei, intrarea fiind disimulată cu plăci din lemn", mai arată Poliţia Capitalei.

Emil Caran are un frate, Aurel Răducan, liderul clanului, dar în urmărire generală şi prins tot miercuri, dar într-o locuinţă din judeţul Ilfov.

În urmă cu aproximativ jumătate de an, anchetatorii au fost la un pas să pună mâna pe liderul interlop. Acesta se prezentase la o banca din Bucureşti, după ce i-a vândut unei femei un apartament situat în Sectorul 3.

Când a vrut să-i deschidă un cont, angajată băncii a descoperit că bărbatul figurează în baza de date a IGPR că urmărit general, însă Poliţia a fost anunţată mult prea târziu, iar Aurel Răducan a reuşit să dispară.