Nuțu Cămătaru, un nume sonor din lumea interlopă a României, a fost surprins pe o plajă de fițe din Mamaia. Cum era de așteptat, odată cu instalarea caniculei în Capitală, acesta s-a dus la mare cu gândul de a se răcori și a scăpa de monotonia orașului.

Acesta a fost surprins de paparazzi în timp ce se bucura de briza mării, pe o plajă privată din stațiunea Mamaia, renumită pentru numele grele care își fac apariția acolo în fiecare sezon.

Pentru foarte multă lume, Nuțu Cămătaru a devenit deja un simbol al lumii interlope, numele său fiind recunoscut oriunde în țară, iar oamenilor le este greu să îl perceapă ca pe un om obișnuit.

Chiar dacă atât perioada stării de urgență s-a terminat mai bine de o luni, iar relaxarea restricțiilor i-a făcut pe oameni să mai uite de pandemia cu care ne confruntăm, Nuțu Cămătaru nu face parte din acest grup, întrucât interlopul a fost foarte precaut și s-a ferit cât a putut de restul lumii, pentru a respecta distanțarea socială impusă de autorități.

Capul lumii interlope din București s-a refugiat pe un șezlong și s-a bucurat de soarele fierbinte și briza mării alături de un amic.


Liderii clanului „Cămătarilor” din Capitală, fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, au fost condamnaţi, în 2017, la ani grei de închisoare cu executare într-un dosar care era în desfășurare de mai bine de patru ani.

Vasile Balint, supranumit Sile Cămătaru, a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, deşi, în primă instanţă, pedeapsa lui fusese de şapte ani. Fratele său, Nuţu, a primit cinci ani și 11 luni cu executare. În acelaşi dosar, Mario Nuţu Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

În luna martie a anului 2019, Nuțu Cămătaru a ieșit de după gratii, eliberat condiționat, după ce a executat aproape o treime din pedeapsa de 5 ani și 11 luni, scrie Cancan.