Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Clanul Duduianu a fost reținut, în această dimineață, în urma unei acțiuni a Parchetului de pe lângă Tribunalul București și a Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Oamenii legii au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul București, care îl vizează pe Nicolae Duduianu, zis „Pian”, au precizat surse judiciare. Interlopul de 59 de ani este principalul suspect într-un dosar privind comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Fapta a avut loc în seara zilei de 7 februarie, în jurul orei 20.00. Atunci, prin apel 112, un bărbat de 39 de ani, angajat in traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecția str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroșat de un autoturism, care după ce l-a lovit, a părăsit locul.

Poliția Capitalei transmite că, din datele rezultate în urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă și a audierii unor martori a rezultat că între pieton și conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea.

La acel moment șoferul ar fi accelerat și l-a lovit cu intenție pe pieton, trecând cu roțile peste picioarele acestuia.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Nicolae Duduianu a fost reținut și urmează a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.