Inter, eliminată din Cupa Italiei

Inter, eliminată din Cupa Italiei

Zlatan Ibrahimovici a marcat singurul gol al victoriei obşinute aseară, pe San Siro, de Internazionale Milano în faţa echipei Sampdoria Genova în manşa secundă a semifinalelor Cupei Italiei, însă echipa lui Cristian Chivu a ratat calificarea în ultimul act al competiţiei deoarece a pierdut partida tur cu 0-3.

Atacantul suedez a înscris un gol superb în minutul 27 al meciului şi a irosit o mare şansă de gol zece minute mai târziu. Cristian Chivu a intrat pe teren imediat după pauză, însă scorul a rămas acelaşi până la final şi echipa antrenată de Jose Mourinho părăseşte încă o competiţie.

Inter a atins, în ultimi patru ani, de fiecare dată finala Cupei Italiei, pe care a câştigat-o în 2005 şi 2006, şi a pierdut-o în 2007 şi 2008. De cealaltă parte, Sampdoria ajunge într-o nouă finală de Cupă, după cea câştigată, în 1994, în faşa Anconei.

În finala din acest an, genovezii vor da piept cu Lazio Roma, echipa unui alt român - Ştefan Radu. Lazio a câştigat, fără Radu, şi partida retur a duelului din semifinale cu Juventus, impunându-se la Torino, cu 2-1 şi calificându-se în finală cu scorul general de 4-2.

Ne puteți urmări și pe Google News