Bărbatul călătorise cu transportul în comun din Capitală fără bilet. Controlorii l-au prins şi i-au dat amendă în valoare de 50 de lei. Acesta a plătit controlorilor 100 de lei.  Unul dintre ei i-a tăiat chitanţă, în timp ce altul i-a dat restul bărbatului .Ulterior, şi cel care scrisese chitanţa i-a mai dat 50 de lei, astfel că bărbatul a rămas cu întreaga sumă, relatează dcnews.ro.

Controlorii i-au cerut bărbatului să le înapoieze 50 de lei, explicând că au banii pe gestiune şi pot dovedi că “au fost furaţi", în timp ce al treilea controlor a sunat la 112. Bărbatul sechestrat a sunat, de asemenea, la poliție. Disperat că va pierde avionul, bărbatul le-a dat 50 de lei controlorilor pentru a-l lăsa să plece.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Bărbatul privat de libertate de controlorii RATB este analist financiar și este originar din Craiova. În urma acestui incident, RATB  deschis o anchetă internă.

"Precizez că nu toleram un astfel de comportament din partea angajaților noștri și vom trata acest caz cu maximă exigență", a anunțat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al Regiei.