Evenimentul Zilei > International > Întrevederea SECOLULUI. Donald Trump și Kim Jong Un, la A DOUA ÎNTÂLNIRE. Când își vor strânge mâna TITANII?
Întrevederea SECOLULUI. Donald Trump și Kim Jong Un, la A DOUA ÎNTÂLNIRE. Când își vor strânge mâna TITANII?

Întrevederea SECOLULUI. Donald Trump și Kim Jong Un, la A DOUA ÎNTÂLNIRE. Când își vor strânge mâna TITANII?

Este întrevederea secolului! Donald Trump, președintele SUA, se va întâlni din nou cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un. Vietnam este locul în care cei doi s-ar putea reuni.

A doua întâlnire între preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un va avea loc probabil în martie sau aprilie la Danang, în Vietnam, scrie joi cotidianul Washington Post, preluat de Yonhap. Anterior, postul de radio Vocea Americii menţionase posibilitatea ca summitul să fie organizat în capitala vietnameză, Hanoi.

Potrivit publicaţiei, Trump ar putea face anunţul vineri, după ce se va întâlni cu oficialul nord-coreean Kim Yong Chol, care urmează să sosească joi la Washington.

În afară de Vietnam, pentru summit a mai fost luată în considerare şi Thailanda. Guvernul vietnamez şi-a exprimat disponibilitatea de a găzdui întâlnirea atât faţă de cele două Corei, cât şi faţă de Statele Unite, scrie Agerpres.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: