Evenimentul Zilei > Monden > Insula Iubirii, momente tensionate în noul episod. Situația a luat o altă întorsătură
Insula Iubirii, momente tensionate în noul episod. Situația a luat o altă întorsătură

Insula Iubirii, momente tensionate în noul episod. Situația a luat o altă întorsătură

Cei de pe Insula Minitel au avut parte de o ieșire în faimosul cartier al Hua Hin-ului, iar drumul până acolo a fost momentul perfect în care Ionuț să devină sacul de box al Denisei.

Femeia si-a descarcat frustrările generate de oficializarea si expunerea relatiei lui Andi cu Geanina.

O discuție de complezență începută de Ionuț a degenerat într-o serie de reproșuri și acuzații la adresa celui pe care încă îl consideră vinovat pentru faptul că ea este nevoită să își petreacă timpul cu el și nu cu Andi.

„Acum sunt obligată să ies cu tine pentru că ești singurul care ai rămas”, a fost reacția femeii. Doar că umilința nu s-a oprit, iar Denisa l-a invitat pe Ionuț la un date și nu s-a ferit să îi ofere același tratament pe parcursul orelor petrecute împreună.

Andi i-a pregătit o surpriză Geaninei. A aranjat o cameră cu flori și lumânări doar pentru ei, totul pentru ca Geanina să învețe că iubirea implică gesturi demonstrative, dar și pentru a o îndepărta pe aceasta de influența Denisei.

La Purimuntra, Adrian a devenit ținta complotului Mariei și Danei. Dana s-a prefăcut îndrăgostită de Adrian și a început să îi ofere atenția și afecțiunea pe care bărbatul le aștepta de la Maria.

A fost noaptea în care concurentul a avut senzația că își trăiește fantezia de a avea două ispite pe lista cuceririlor:
„Sunt complet dat peste cap, mi s-au complicat lucrurile mai mult decât credeam”.

Ceea ce l-a făcut să se gândească la un singur lucru: validarea supremă în fața insulei și a telespectarilor, asta pentru că două dintre cele mai râvnite femei de la Insula Iubirii au fost la picioarele lui.

Denisa a primit imagini cu tentativele nereușite ale lui Adrian de a-i atrage atenția Mariei, criticile femeii la adresa lui, presiunea la care este supus din partea lui Costas, dar și determinarea bărbatului de a obține, cu prețul propriei umilințe, confirmarea din partea ispitei.

„Nu cred că înțelege cât e de penibil, eu m-aș simți prost în locul lui să îmi spună asemenea lucruri persoana de care eu sunt îndrăgostită”, a fost reacția femeii care a trăit alături de el cinci ani de relație.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: