”Incepand de ieri Inspectorul General al Antifraudă, domnul Voinescu , a ordonat controlarea firmelor din grupul Asesoft pentru a descoperi relatiile economice dintre Asesoft si HexiPharma.

Daca isi inchipuie ca in felul acesta eu nu voi mai avea pozitii publice, se insala amarnic. Eu n am avut nici o legatura cu Dan Condrea si Hexi Pharma.”, a declarat Sebastian Ghiţă pentru stiripesurse.ro

Potrivit ultimelor informaţii din cadrul cercetătorilor din dosarul morţii lui Dan Condrea, răposatul s-ar fi aflat la Ploieşti în ziua accidentului în care şi-a pierdut viaţa.

Sebastian Ghiţă se arată revoltat după ce SRI a spus public că dilurea dezinfectanţilor şi distribuţia lor în foarte multe spitale din România, nu ţine de siguranţa naţională, motiv pentru care a dec is să nu se implice.

”Este inexplicabil pentru mine cat si pentru milioane de romani. SRI a transmis informari despre aceste infectii intraspitalicesti, insa, in mod curios, nu s-a sesizat deloc cu privire la acest caz HexiPharma nici macar in al 12-lea ceas.

Am intrebat si care sunt procedurile interne care permit catalogarea unei situatii ca fiind una de securitate nationala. Concluzia mea este ca aceste proceduri trebuie reevaluate urgent. Nu este posibil ca liderii opozitiei Ponta, Tariceanu, Dragnea sa fie cazuri de siguranta nationala, presa sa fie trecuta la amenintare a securitatii nationale, comunitatea romaneasca de afaceri sa fie un pericol, iar aceasta situatie, HexiPharma, si miile de oameni cu probleme din spitale, sa fie ignorata.”, a mai declarat Sebastian Ghiță pentru stiripesurse.ro