Evenimentul Zilei > Actualitate > Înmormântarea faraonică a lui Emi Pian. Cum a fost condus pe ultimul drum temutul interlop
Înmormântarea faraonică a lui Emi Pian. Cum a fost condus pe ultimul drum temutul interlop

Înmormântarea faraonică a lui Emi Pian. Cum a fost condus pe ultimul drum temutul interlop

Duminică, Emi Pian a fost condus pe ultimul drum. Șeful unuia dintre cele mai puternice clanuri din România a încetat din viață marți seară, în urma unei altercații izbucnită după o partidă de barbut.

Sute de oameni, membri ai tuturor clanurilor din țară, au sosit în Capitală pentru a îi prezenta un ultim omagiu lui Emi Pian, scrie Cancan.

Polițiștii s-au pregătit temeinic pentru înmormântarea lui Emi Pian. Astăzi, mii de interlopi din toată România sunt așteptați să sosesc la București, pentru a participa la înmormântarea liderului Clanului Duduienilor.

Familia lui Emi Pian a decis ca la înmormântare, la cimitir, să participe doar câteva zeci de persoane, porțile cimitirului fiind închise pentru a limita accesul altor persoane astfel încât să fie evitat orice posibil conflict.

Slujba de înmormântare a lui Emi Pian se desfășoară complet diferit față de planurile inițiale. Se pare că familia răposatului și forțele de ordine au fost de acord ca înmormântarea să se desfășoare pe repede înainte pentru a evita apariția unui posibil scandal între clanurile care au venit să îl conducă pe Emi Pian pe ultimul drum.

Ba mai mult, familia interlopului a declarat că va respecta interdicțiile impuse de autorități, iar la pomana care se va desfășura la locuința lui Emi Pian nu vor participa decât 50 de persoane.

Momente dramatice la înmormântarea lui Emi Pian, în momentul în care sicriul lui Emi Pian a ajuns la cimitir! Oamenii au aruncat cu petale de flori și l-au aplaudat pe interlop, după care au început să plângă cu lacrimi amare.

Florin Salam este manelistul care va cânta la înmormântarea lui Emi Pian. Relația lui Salam cu clanul Duduienilor are și episoade mai puțin plăcute, însă prietenia cu Emi Pian a fost una destul de legată.

CITEȘTE ȘI: Cum a murit Emi Pian, șeful clanului Duduianu. Cauza decesului temutului interlop

Șeful Clanului Duduianu a murit marți dimineață, la Spitalul Universitar, după ce a fost înjunghiat într-un scandal cu rivalii dintr-un alt clan, pe o stradă din cartierul Giulești. Considerat unul dintre cei mai influenți capi ai lumii Interlope din România, Emi Pian a făcut avere, în special din cămătărie. Acesta împrumuta diverse sume de bani cu dobânzi cuprinse între 10% – 35% pe zi.

Ce se întâmplă cu averea lui Emi Pian

După moartea lui Emi Pian, o întrebare stă pe buzele tuturor apropiaților acestuia: Ce se va întâmpla cu banii interlopului ucis.

Potrivit cutumelor clanurilor, Emi Pian ar fi lăsat un testament, însă nu unul scris, lucru care complică destul de mult situația.

Antena 3 informează că acesta s-a afişat de-a lungul timpului, pe reţelele sociale, cu maşini extraordinar de scumpe. Ba mai mult, copiii săi, cu ocazia fiecărei aniversări, primeau câte o mașină extraordinar de scumpă.

În ceea ce privește testamentul, situația este complicată deoarece, la ei nu există un astfel de act la notar, deci este puțin probabil să se deschidă un proces de succesiune.

Pe de altă parte, potrivit tradiției, există un testament verbal și cel mai bătrân în familie după cel care a murit preia conducerea clanului şi tot el se ocupă de recuperarea banilor daţi împrumut de acesta, de-a lungul vieţii, dar și de împărțirea banilor și a bunurilor răposatului.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: