Evenimentul ZileiActualitateCum a murit Emi Pian, șeful clanului Duduianu. Cauza decesului temutului interlop

Cum a murit Emi Pian, șeful clanului Duduianu. Cauza decesului temutului interlop

Cum a murit Emi Pian, șeful clanului Duduianu. Cauza decesului temutului interlop
Noi detalii ies la iveală despre felul în care a fost omorât Emi Pian, liderul temutului clan al Duduienilor, cauza morții acestuia fiind un stop cardio respirator.

Șeful Clanului Duduienilor ar fi fost ucis de fiul unui alt interlop cunoscut în România, Napi, într-o bătaie în zona Giulești. În vârstă de 39 de ani, Emi Pian nu a rezistat în fața loviturilor foarte puternice și ar fi căzut la pământ, intrând în stop cardio respirator. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, dar și cu urme vizbile de violență. El a murit la scurtă vreme după internare, în mâinile medicilor, care nu au reușit să-l mai salveze.

Polițiștii implicați în anchetă au ridicat de la locul faptei și un cuțit de bucătărie, despre care se presupune că ar fi fost folosit de cel care l-a înjunghiat pe Emi Pian.

Șeful clanului Duduianu a fost înjunghiat mortal, în această dimineață, într-un scandal cu membrii unui clan rival, pe o stradă din zona cartierului Giulești, din Sectorul 6. Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei care a fost sesizată printr-un apel la 112.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, se arată în comunicarea Poliției.

Clanul Duduianu este cel mai temut clan de interlopi care acționează în București, fiind unul dintre cele mai vechi din Capitală. Aceștia se ocupă în principal cu cămătăria, șantajul, proxenetismul și traficul de droguri.

Florin Mototolea, numele real al interlopului, Emi Pian, era considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din România. După ce vestea morții sale s-a răspândit, apropiații săi au început să reacționeze pe internet, plângându-l vizibil afectați de ceea ce s-a întâmplat.

„A murit șeful României, Emi Pian, Dumnezeu să-l ierte!”, a scris un prieten de-al său pe Facebook.

E război în București! Liderul unui clan interlop, omorât în condiții suspecte. Ce urmează


Accesează: