Președintele Clubului de Fotbal Felnac, Dan Ristin, a plecat vineri la prânz să își spele mașina, iar aproape de miezul nopții a fost dat dispărut de familie, deoarece nu revenise acasă. Sâmbătă după prânz s-a primit un apel la 112 care anunța identificarea unui cadavru.

Trupul preşedintelui Clubului de Fotbal Victoria Felnac, Dan Ristin, a fost descoperit pe malul Mureşului, lângă podul care face legătura între localitățile Pecica şi Sânpetru German.

Deși sinuciderea a fost prima pistă luată în calcul de polițiștii ce au făcut cercetările preliminare de la fața locului, procurorul de caz dă de înțeles că  în final ar fi fost găsite indicii care schimbă unghiul în care trebuie abordată moartea lșui Ristin.

”Se pare că este un caz deosebit de complex”, a spus procurorul de caz conform Critic Arad. Azi se încearcă refacerea „filmului” ultimelor ore din viața președintelui de club. Procurorul de caz a dispus verificarea traseului pe care l-a avut Ristin vineri, stabilirea ultimelor întâlniri ale acestuia. A fost dispusă și efectuarea necropsiei, iar în urma acesteia se va stabili natura leziunilor, mecanismul producerii lor și ora la care s-a produs decesul.

În dosarul constituit, s-a început urmărirea penală privind înlesnirea sau determinarea sinuciderii, cu suspiciuni de omor.